Зрази «Клоунята»
- Фарш (м´ясний) 1 кг
- Яйце 12 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Печериці 250 г
- Картопля 1 шт.
- Зелень 1 пуч.
- Сметана 250 мл
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
Печериці перекрутити на м'ясорубці і обсмажити із дрібно нарубаною цибулею на олії. Посолити, поперчити.
У фарш додати цибулю, картоплю (перекручені на м'ясорубці), 2 яйця, приправи, сіль і ретельно перемішати.
10 яєць відварити, почистити, розрізати уздовж навпіл і вийняти жовтки.
Начинка. У першу начинку перетерти половину жовтків, додати дрібно нарізану зелень, ложку майонезу (можна додати часник), сіль, перець і перемішати.
У другу начинку перетерти жовтки, що залишилися, додати обсмажені гриби з цибулею і перемішати.
Нафарширувати половинки яєць і з'єднати.
Сформувати коржик із фаршу, покласти на неї яйце і обліпити краями коржика.
Обсмажити зрази на рослинній олії з обох сторін і перекласти в іншу посудину. На олії (де обсмажувалися зрази) обсмажити борошно, додати сметану, воду, спеції, прянощі, сіль і дати закипіти.
Цим соусом залити зрази і протушкувати хвилин 25.
Рецепт приготовления салата мимозаРецепты и советы
Простые рецепты вкусных салатов: салат сонечко рецепт.
Семена Салат Малахитовая шкатулка: салат малахитовая шкатулка.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта киевский.
Рецепты варенья и джемов с фото - черничное варенье. Купить Варенье.
Лавандовые пирожные по рецепту Юлии Высоцкой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter