Зрази "Донські" зі складним гарніром

ДРУГІ СТРАВИ
1210 Зрази "Донські" зі складним гарніром
Фото - Зрази
інгредієнти:
  • Філе риби (морський язик) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Сухарі панірувальні
  • Маслo вершкове 1 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Спеції (сіль, чорний перець)
  • Вода 1 ст.л.
  • Борошно пшеничне
  • Картопля 4 шт.
  • Перець болгарcький
  • Морква
  • Горошок зелeний 4 ст.л.
  • Петрушка (зелень)
  • Дайкон (довгий) 1 шт.

Зрази Філе розрізати на 2 або 4 частини.

Накрити харчовою плівкою, акуратно відбити. Посолити, поперчити.

Зрази Для фаршу: цибулю дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі.

Варене яйце порізати дрібними кубиками. Додати 2 ст. л. панірувальних сухарів (за бажанням дрібно нарізану зелень петрушки), посолити, поперчити.

фото Зрази На філе риби викласти половину фаршу.

Зрази Згорнути трубочкою, надати злегка округлу форму.

Зрази Обваляти у борошні.

Зрази Змочити у льєзоні (сире яйце + вода).

Зрази Запанірувати у сухарях.

Зрази Посмажити зрази у фритюрі (якщо великі, то треба довести до готовності у мікрохвильовці 4-5 хв).

Зрази Для гарніру.

Картоплю нарізати тонкою стрічкою.

Зрази Згорнути у формі стружки.

Зрази Посмажити у фритюрі.

Зрази Із болгарського перцю зробити чашечку-кошик із зубчастими краями, наповнити зеленим горошком. Покласти кружечки моркви. Прикрасити трояндочками із дайкона, зеленню.

Таких салатов вы не еще ели - салати рецепти з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.

Салаты из жареных грибовКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Готовим со вкусом - салаты с буряком фото. Осетинские пироги на заказ.

Праздничный новогодний салат рецепт здесь

recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд в микроволновке. Рецепты приготовления блюд.

recepti.biz.ua мимоза салат яблоко

Торт медовик фото. Торт медовик трех дневный.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter