«Золотисті кулі» з кольорової капусти в гострому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
920 «Золотисті кулі» з кольорової капусти в гострому соусі
«Золотисті кулі» з кольорової капусти в гострому соусі
інгредієнти:
  • Капуста кольорова - 1 кг
  • Борошно - 125 г
  • Зелень рубана (у мене кріп і базилік) - 2 ст. л.
  • Сіль
  • Масло (для фритюру)
  • Перець чорний
  • Часник - 2 зуб.
  • Табаско (5 крапель)
  • Соус
  • Томати консервований (без шкірки) - 10 шт
  • Зелень (прикраса)
  • Базилік сухий - 1 ч. л.

«Золотисті кулі» з кольорової капусти в гострому соусі інгредієнти Розмолоти в блендері суцвіття добре помитої кольорової капусти.

«Золотисті кулі» з кольорової капусти в гострому соусі Додати всі інші інгредієнти і сформувати кульки - розміри за бажанням.

фото «Золотисті кулі» з кольорової капусти в гострому соусі Розігріти фритюр, кулі запанірувати в борошні і обсмажити до золотистого кольору. Вийняти і покласти на серветку для вбирання зайвого жиру.

«Золотисті кулі» з кольорової капусти в гострому соусі Капуста кольорова Подрібнити в блендері консервовані томати з часником, Табаско і зеленню.

Нагріти сотейник, довести томатний соус до кипіння, помішуючи, і кип´ятити хвилину.

«Золотисті кулі» з кольорової капусти в гострому соусі Борошно Полити соусом кулі. Подавати як самостійне блюдо або гарнірувати рисом.

Соус из хрена для языкаСоусы и приправы на основе сои, информация о составе

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter