«Золотисті кулі» з кольорової капусти в гострому соусі
960
інгредієнти:
- Капуста кольорова - 1 кг
- Борошно - 125 г
- Зелень рубана (у мене кріп і базилік) - 2 ст. л.
- Сіль
- Масло (для фритюру)
- Перець чорний
- Часник - 2 зуб.
- Табаско (5 крапель)
- Соус
- Томати консервований (без шкірки) - 10 шт
- Зелень (прикраса)
- Базилік сухий - 1 ч. л.
Розмолоти в блендері суцвіття добре помитої кольорової капусти.
Додати всі інші інгредієнти і сформувати кульки - розміри за бажанням.
Розігріти фритюр, кулі запанірувати в борошні і обсмажити до золотистого кольору. Вийняти і покласти на серветку для вбирання зайвого жиру.
Подрібнити в блендері консервовані томати з часником, Табаско і зеленню.
Нагріти сотейник, довести томатний соус до кипіння, помішуючи, і кип´ятити хвилину.
Полити соусом кулі. Подавати як самостійне блюдо або гарнірувати рисом.
Соус из хрена для языкаСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі