Золоте курча

ДРУГІ СТРАВИ
759 Золоте курча
Фото - Золоте курча
інгредієнти:
  • Курка 1700 г
  • Сир плавлений 200 г
  • Лимон 1 шт.
  • Апельсин 0.5 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Яблуко 2 шт.
  • Груша 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Масло вершкове 60 г
  • Зелень
  • Вино біле (світлий виноградний сік) 0.5 скл.
  • Вода 0.5 скл.
  • Часник 6 зуб.

Золоте курча інгредієнти

Золоте курча Часник (3 зубчики) почистити і подрібнити за допомогою блендера разом із сиром і вершковим маслом (50 г, кімнатної температури) в однорідну пастоподібну масу. Додати сік одного лимона і терту на дрібній тертці цедру одного лимона, все гарно перемішати.

фото Золоте курча На сковорідці у невеликій кількості олії обсмажити подрібнену цибулю до приємної легкої золотистості.

Додати порізану невеликими шматочками грушу і, помішуючи, готувати, доки груша не стане м'якою і придбає деяку прозорість.

Золоте курча Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці, додати до груші і цибулі, смажити ще хвилинку.

Посолити і поперчити.

Золоте курча Курочці під шкіру (з боку шиї) викласти сирно-лимонну начинку, зашити нитками шию.

Золоте курча Апельсин нарізати гострим ножем на часточки і заповнити ними внутрішню частину курочки, потім пов'язати лапки злегка нитками, щоб у процесі приготування вони не розходилися і курочка зберегла гарну форму. Але не занадто щільно, щоб пташка добре пропеклася.

Золоте курча Картоплю очистити і крупно нарізати, яблука очистити від серцевини і нарізати скибочками.

Викласти курочку у центр форми для випікання, навколо розкласти картоплю і яблука.

Усе зверху трохи посолити і поперчити.

Курочку змастити куркумою і вершковим маслом.

Золоте курча На яблучка рівномірно викласти золотисту засмажку і кілька гілочок зелені.

3 зубчики часнику роздавити плоскою частиною ножа, крупно порізати й покласти у декількох місцях на засмажку.

Вилити у форму вино (сік) і воду.

Золоте курча Курочку покласти у рукав для запікання (можна і без нього) і відправити готуватися в розігріту до 200°С духовку на 1 годину 10-20 хвилин (до готовності).

Із готової курочки зняти нитки.

Золоте курча Викласти курочку на велику тарілку, навколо розмістити яблучка, апельсин, картоплю. Можна додати помідор і зелень для більшої краси.

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Соус из хрена со сметанойПроизводство соусов

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты для пекарни - рецепт салата с фетой. Как приготовить летний салат.

Рецепт салата с морепродуктовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

салат черепаха рецепт с фото

Медовик рецепт видеокулинарияРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter