Золоте кільце

ДРУГІ СТРАВИ
660 Золоте кільце
Фото - Золоте кільце
інгредієнти:
  • Фарш курячий 700 г
  • Яйце перепелине 12 шт.
  • Опеньки (свіжі) 12 шт.
  • Тісто листкове 0.5 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Молоко 500 г
  • Булка 1 шт.
  • Кабачoк 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Петрушка 0.5 пуч.
  • Карі

Золоте кільце інгредієнти Цибулю подрібнити, моркву натерти на дрібній тертці. Обсмажити на олії.

Золоте кільце Перепелині яйця відварити і очистити.

фото Золоте кільце Кабачок натерти на дрібній тертці.

Золоте кільце Фарш курячий У фарш додати обсмажені цибулю з морквою, подрібнений часник, кабачок, розмочений у молоці і віджатий білий хліб, петрушку.

 

 

 

 

 

Фарш посолити, поперчити, додати карі і перемішати.

Золоте кільце Яйце перепелине Розділити жовтки і білки. Білки збити і додати у фарш. Перемішати.

Золоте кільце Опеньки У форму викласти фарш кільцем.

Золоте кільце Тісто листкове На фарш викласти перепелині яйця і гриби.

Золоте кільце Морква Вдавити яйця і гриби. Сформувати кільце.

Золоте кільце Лукрепчатий Прикрасити кільце смужками і листочками із листкового тіста.

Золоте кільце Часник Змастити кільце (фарш і тісто) жовтками.

Запікати в духовці при температурі 200 градусів 50 хвилин.

Золоте кільце Молоко

 

Золоте кільце Булка

Золоте кільце Кабачoк

Осетинские пироги на заказ - салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.

Яблочный штрудель. Рецепт приготовления Яблочного штруделя.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter