Золоте кільце
- Фарш курячий 700 г
- Яйце перепелине 12 шт.
- Опеньки (свіжі) 12 шт.
- Тісто листкове 0.5 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Молоко 500 г
- Булка 1 шт.
- Кабачoк 1 шт.
- Олія рослинна
- Петрушка 0.5 пуч.
- Карі
Цибулю подрібнити, моркву натерти на дрібній тертці. Обсмажити на олії.
Перепелині яйця відварити і очистити.
Кабачок натерти на дрібній тертці.
У фарш додати обсмажені цибулю з морквою, подрібнений часник, кабачок, розмочений у молоці і віджатий білий хліб, петрушку.
Фарш посолити, поперчити, додати карі і перемішати.
Розділити жовтки і білки. Білки збити і додати у фарш. Перемішати.
У форму викласти фарш кільцем.
На фарш викласти перепелині яйця і гриби.
Вдавити яйця і гриби. Сформувати кільце.
Прикрасити кільце смужками і листочками із листкового тіста.
Змастити кільце (фарш і тісто) жовтками.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів 50 хвилин.
Осетинские пироги на заказ - салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.
Яблочный штрудель. Рецепт приготовления Яблочного штруделя.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter