"Золоте дно"
681
інгредієнти:
- Філе рибне (пангасіус) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Майонез 150 г
- Сир м´який 50 г
- Кукурудза (консервована) 0.5 бан.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Рибне філе нарізати шматочками, посолити, поперчити, обваляти у борошні й обсмажити на олії.
Викласти рибу на деко, змащене олією.
Поверх риби насипати кукурудзу, зверху укласти кільця цибулі.
Скропити лимонним соком, полити майонезом і посипати тертим сиром.
Духовку добре розігріти, поставити у неї форму (лист) і запікати рибку близько 20 хвилин при температурі 180-200°C.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты здоровой выпечки: торты без выпечки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Осетинские пироги на заказ: салаты с морепродуктов рецепты.
www.recepti.biz.ua рецепты простых и вкусных салатов
Выбирайте меню на Пасху - рецепт пасхи.
Сайт химкинского кулинарного училищаКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі