"Золоте дно"

ДРУГІ СТРАВИ
681 "Золоте дно"
Фото -
інгредієнти:
  • Філе рибне (пангасіус) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сік лимонний 1 ст.л.
  • Майонез 150 г
  • Сир м´який 50 г
  • Кукурудза (консервована) 0.5 бан.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Рибне філе нарізати шматочками, посолити, поперчити, обваляти у борошні й обсмажити на олії.

Викласти рибу на деко, змащене олією.

Поверх риби насипати кукурудзу, зверху укласти кільця цибулі.

Скропити лимонним соком, полити майонезом і посипати тертим сиром.

Духовку добре розігріти, поставити у неї форму (лист) і запікати рибку близько 20 хвилин при температурі 180-200°C.

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты здоровой выпечки: торты без выпечки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Осетинские пироги на заказ: салаты с морепродуктов рецепты.

www.recepti.biz.ua рецепты простых и вкусных салатов

Выбирайте меню на Пасху - рецепт пасхи.

Сайт химкинского кулинарного училищаКулинарно-домашний сайт

рецепт торт наполеон

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter