"Золота рибка"

ДРУГІ СТРАВИ
1138 "Золота рибка"
інгредієнти:
  • Скумбрія (свіжоморожена) - 500 г
  • Картопля (відварена) - 200 г 
  • Шампіньйони - 150 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Сир плавлений - 100 г
  • Сир твeрдий - 100 г
  • Оливкова олія 
  • Соєвий соус (1 десертна ложка)
  • Сіль
  • Перець
  • Приправа (трави італійської кухні)

 Скумбрію розрізаємо вздовж по черевцях, видаляємо нутрощі, кістки і зябра. Змащуємо її оливковою олією і соєвим соусом і залишаємо на 20-30 хвилин. .

Цибулю нарізаємо кубиками, подрібнюємо часник.

фото Так само нарізаємо гриби.

Обсмажуємо цибулю і часник на оливковій олії,.

 окремо обсмажуємо гриби. Очищаємо картоплю, нарізаємо вздовж, з допомогою форми вирізуємо сердечка, які так само обсмажуємо. .

Відварну картоплю очищаємо і натираємо на дрібній тертці.

Плавлений і твердий сир так само натираємо на дрібній тертці.

Після того, як ми підготували всі інгредієнти, приступаємо до основного процесу. Скумбрію укладаємо на лист, застелений фольгою і попередньо змазаній оливковою олією, перчимо її і посипаємо сухими травами.

Кладемо на рибу обсмажені цибулю і часник.

Зверху - плавлений сир.

Обсмажені гриби викладаємо на сир.

 А зверху відварну картоплю, яку солимо і перчимо. .

 А тепер засипаємо картоплю тертим твердим сиром. .

Все готово, залишилося тільки запекти рибку в духовці при температурі 180 гр. 25-30 хвилин.

Ось і готова наша "золота рибка".

Романтичний вечір вдався!.

Ось такий був вечір .

Рецепты салатов на любой вкус - салати до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.

Рецепты салатов из авокадоКулинарные рецепты

Готовим со вкусом - немецкая кухня рецепты с фото. Мебель из Скандинавии.

Крем из сгущенного молока и сметаныКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое

Рецепт пасхи из сметаны http://recepti.biz.ua