"Золота рибка"
- Минтай 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Помідор 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Часник 20 зуб.
- Сіль
- Сік лимонний
- Приправа (для риби)
- Борошно
- Майонез 100 г
- Гірчиця 1 ч.л.
- Олія рослинна
Рибу помити, очистити, відокремити від кісток і нарізати шматочками.
Додати до риби сіль, приправу, лимонний сік і поставити в холодильник на пару годин.
Очистити цибулю, нарізати півкільцями і обсмажити на олії разом із 1 помідором.
Соус: змішати майонез, гірчицю, часник і помідор.
Збити яйця і запанірувати рибу спочатку у яйці.
Потім у борошні.
Смажити на олії до золотавої скоринки.
На деко викласти цибулю.
На цибулю смажену рибку.
Зверху покрити соусом і поставити у розігріту до 180-200 градусів духовку на 35 хв.
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты c фотографиями. Кулинарные рецепты с фотографиями. торты.
Мультиварки для выпечки: песочный пирог с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Приготовь заварные пирожные дома - рецепты пошагово с фото. Закупка рецепты.
Рецепты морепродукты салаты www.recepti.biz.ua
Как приготовить летний салат: оригинальные салаты из морепродуктов.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter