Змішання смаків
782
інгредієнти:
- Телятина (вирізка) 1 шт.
- Сік лимона
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Цукор-пісок
- Масло вершкове
Телячу вирізку розрізати навпіл. Зробити невеликі, але глибокі розрізи і влити туди лимонний сік, потім з отриманого "лимонного озерця" руками розтерти сік по всій поверхні м'яса. Посипати м'ясо сіллю і перцем, розтерти м'ясо, але не тиснути сильно. Потім посипати цукром і теж рівномірно розподілити його по всій поверхні, потім покласти 6 скибочок вершкового масла на верх м'яса. Покласти на лист із пергаментом і покласти 1/6 скоринки лимона у розрізи. Поставити в піч на 200 градусів і готувати до повної готовності, приблизно хвилин 30.
рецепт свиной рульки от юлии высоцкой
Простые рецепты выпечки тут
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі