"Зла курка"

ДРУГІ СТРАВИ
691 "Зла курка"
Фото -
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Гриби 500 г
  • Томатна паста
  • Часник 5 зуб.
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Вино червоне сухе 2 скл.
  • Перець пекучий 2 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Олія рослинна

Тушку курки помити, обсушити, розрізати на порційні шматки.

Шматки посолити, поперчити чорним перцем і обсмажити до золотистої скоринки.

Цибулю і болгарський перець порізати півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської моркви, часник дрібно порубати, із грибів злити воду і все додати до курки. Тушкувати 10-15 хв.

Потім додати томатну пасту, рівномірно перемішати, налити 1 склянку вина і поставити у заздалегідь розігріту духовку на 20 хв.

Через двадцять хвилин додати дрібно порубані стручковий перець і зелень, долити залишене вино і тушкувати ще 20 хв.

 

Шоколадный пудинг рецепт с пошаговымСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.

Рецепты для пекарни: рецепт салата курица в перьях.

Как приготовить летний салат - рецепты салат с морепродуктами. Готовим со вкусом.

Рецепт салата с морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить вкусный шашлык: медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.