"Зла курка"
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 4 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Гриби 500 г
- Томатна паста
- Часник 5 зуб.
- Зелень (кріп, петрушка)
- Вино червоне сухе 2 скл.
- Перець пекучий 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Олія рослинна
Тушку курки помити, обсушити, розрізати на порційні шматки.
Шматки посолити, поперчити чорним перцем і обсмажити до золотистої скоринки.
Цибулю і болгарський перець порізати півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської моркви, часник дрібно порубати, із грибів злити воду і все додати до курки. Тушкувати 10-15 хв.
Потім додати томатну пасту, рівномірно перемішати, налити 1 склянку вина і поставити у заздалегідь розігріту духовку на 20 хв.
Через двадцять хвилин додати дрібно порубані стручковий перець і зелень, долити залишене вино і тушкувати ще 20 хв.
Шоколадный пудинг рецепт с пошаговымСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Рецепты для пекарни: рецепт салата курица в перьях.
Как приготовить летний салат - рецепты салат с морепродуктами. Готовим со вкусом.
Рецепт салата с морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык: медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter