Зимове м'ясо по-французьки
- М´ясо
- Картопля
- Цибуля ріпчаста
- Перець болгарський
- Баклажан
- Помідор
- Майонез
- Сир твердий
- Приправа
У сковороду для духовки викласти шарами.
Перший шар - нарізане м'ясо.
Другий - цибуля.
Третій - картопля.
Приправу посипати на картоплю, можна і на м'ясо (спеціальна суміш: кмин, розмарин, базилік, коріандр, лаврове листя, майоран, перець, часник, гвоздика, мускатний горіх). На картоплю можна покласти пару шматочків вершкового масла.
Четвертий шар - перець болгарський.
П'ятий - баклажани.
Шостий - повністю усе покрити часточками помідорів. Завершити сиром і майонезом (можна тертий сир змішати з майонезом). Поставити у духовку до готовності. Головне м'ясо не пересушити, можна додати трохи води.
Купить мицелий: салаты из жареных грибов.
www.recepti.biz.ua Индийская кухня (рецепты, факты, статьи
Сайт программы кулинарный поеденок. Сайт кулинарный поединок нтв.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter