Зимове м'ясо по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
650 Зимове м'ясо по-французьки
Фото - Зимове м'ясо по-французьки
інгредієнти:
  • М´ясо
  • Картопля
  • Цибуля ріпчаста
  • Перець болгарський
  • Баклажан
  • Помідор
  • Майонез
  • Сир твердий
  • Приправа

Зимове мяско по-французьки інгредієнти

У сковороду для духовки викласти шарами.

 

Перший шар - нарізане м'ясо.

Другий - цибуля.

Третій - картопля.

Приправу посипати на картоплю, можна і на м'ясо (спеціальна суміш: кмин, розмарин, базилік, коріандр, лаврове листя, майоран, перець, часник, гвоздика, мускатний горіх). На картоплю можна покласти пару шматочків вершкового масла.

Четвертий шар - перець болгарський.

П'ятий - баклажани.

Шостий - повністю усе покрити часточками помідорів. Завершити сиром і майонезом (можна тертий сир змішати з майонезом). Поставити у духовку до готовності. Головне м'ясо не пересушити, можна додати трохи води.

 

 

Купить мицелий: салаты из жареных грибов.

www.recepti.biz.ua Индийская кухня (рецепты, факты, статьи

Сайт программы кулинарный поеденок. Сайт кулинарный поединок нтв.