Жюльєн з баклажанів і кабачків

ДРУГІ СТРАВИ
1298 Жюльєн з баклажанів і кабачків
Жюльєн з баклажанів і кабачків
інгредієнти:
  • Баклажан (середній) - 2 шт
  • Кабачок (молодий, великий) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (середній) - 1 шт
  • Вершки (10%) - 300-400 мл
  • Сир твердий - 100 г
  • Петрушка (маленький пучок) - 1 пучків.
  • Кріп (гілочки) - 2 шт
  • Базилік (сушений, за смаком)
  • Масло рослинне
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Жюльєн з баклажанів і кабачків інгредієнти Баклажан і кабачок очистити від шкіри. Нарізати соломкою.

Жюльєн з баклажанів і кабачків Цибулю нарізати невеликими кубиками й обсмажити на олії до золотистого кольору.

фото Жюльєн з баклажанів і кабачків Додати овочі і готувати ще 10-15 хвилин, помішуючи.

Жюльєн з баклажанів і кабачків Баклажан Посолити. Поперчити.

Влити вершки, зменшити вогонь і готувати до загустіння. Додати базилік.

Жюльєн з баклажанів і кабачків Кабачок Розкласти жюльен в кокотниці або форми для запікання.

Жюльєн з баклажанів і кабачків Цибуля ріпчаста Подрібнити в блендері сир і зелень.

Жюльєн з баклажанів і кабачків Сливки Посипати сиром жюльен і запікати в духовій шафі до розплавлення сиру або до утворення скоринки.

Жюльєн з баклажанів і кабачків Сир твердий Смачного!.

Рецепт похудения в одной капсуле - салаты с яблоками рецепты.

Гриль прижимной: рецепт лаваш на гриле. Рецепты с малиной.

Закупка рецепты: холодные закуски рецепты.

Грибы по Украине: салат с белыми грибами. Рецепты салатов на любой вкус.

Купить творог, цены - печенье из творога розочки. Творог интернет-магазин.

Сайт кулинарных рецептов здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter