Жюльєн з баклажанів і кабачків
- Баклажан (середній) - 2 шт
- Кабачок (молодий, великий) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (середній) - 1 шт
- Вершки (10%) - 300-400 мл
- Сир твердий - 100 г
- Петрушка (маленький пучок) - 1 пучків.
- Кріп (гілочки) - 2 шт
- Базилік (сушений, за смаком)
- Масло рослинне
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Баклажан і кабачок очистити від шкіри. Нарізати соломкою.
Цибулю нарізати невеликими кубиками й обсмажити на олії до золотистого кольору.
Додати овочі і готувати ще 10-15 хвилин, помішуючи.
Посолити. Поперчити.
Влити вершки, зменшити вогонь і готувати до загустіння. Додати базилік.
Розкласти жюльен в кокотниці або форми для запікання.
Подрібнити в блендері сир і зелень.
Посипати сиром жюльен і запікати в духовій шафі до розплавлення сиру або до утворення скоринки.
Смачного!.
Рецепт похудения в одной капсуле - салаты с яблоками рецепты.
Гриль прижимной: рецепт лаваш на гриле. Рецепты с малиной.
Закупка рецепты: холодные закуски рецепты.
Грибы по Украине: салат с белыми грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Купить творог, цены - печенье из творога розочки. Творог интернет-магазин.
Сайт кулинарных рецептов здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter