Жюльєн в грибному капелюшку
- Печериці свіжі - 8 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Вершки - 70 мл
- Сіль
- Перець
- Сир Гауда - 200 г
- Сир дор-блю - 100 г
- Борошно пшеничне - 1 ст. л.
- Масло вершкове
Печериці почистити від внутрішніх перетинок, відрізати ніжки і порізати їх.
Цибулю дрібно порізати, злегка підсмажити, додати до неї ніжки, перетинки і смажити разом. В кінці додати борошно, трохи обсмажити і додати вершки. Мішати до загусання!.
Начинку викласти в капелюшки, накрити шматочками сиру і поставити запікатися в сильно розігріту духовку. Якщо духовка недостатньо розігріта, гриби пустять сік і сильно зменшаться.
Останній штрих!. За рецептом на тільки-що вийняті з духовки гриби, треба покласти по шматочку сиру дор-блю, але у мене на жаль такого не було.
Рецепты блюд - салат святковий рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт Киевского торта здесь
Гриль-барбекю - рецепт лаваш на гриле. Наборы для барбекю и гриля.
Рецепт салата с фетойРецепты и советы
Салаты праздничные рецепты с фотоОригинальные рецепты салатов с фото - на сайте
Фотографии салатов - рецепты салатов с креветками с фотографиями.
Салат мимоза из лосося. Рецепт салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter