Жюльєн в грибному капелюшку

ДРУГІ СТРАВИ
892 Жюльєн в грибному капелюшку
Жюльенвгрібнойшляпке
інгредієнти:
  • Печериці свіжі - 8 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Вершки - 70 мл
  • Сіль
  • Перець
  • Сир Гауда - 200 г
  • Сир дор-блю - 100 г
  • Борошно пшеничне - 1 ст. л.
  • Масло вершкове

Жюльенвгрібнойшляпке інгредієнти Печериці почистити від внутрішніх перетинок, відрізати ніжки і порізати їх.

Жюльенвгрібнойшляпке Цибулю дрібно порізати, злегка підсмажити, додати до неї ніжки, перетинки і смажити разом. В кінці додати борошно, трохи обсмажити і додати вершки. Мішати до загусання!.

фото Жюльенвгрібнойшляпке Начинку викласти в капелюшки, накрити шматочками сиру і поставити запікатися в сильно розігріту духовку. Якщо духовка недостатньо розігріта, гриби пустять сік і сильно зменшаться.

Жюльенвгрібнойшляпке Печериці свіжі Останній штрих!. За рецептом на тільки-що вийняті з духовки гриби, треба покласти по шматочку сиру дор-блю, але у мене на жаль такого не було.

Рецепты блюд - салат святковий рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт Киевского торта здесь

Гриль-барбекю - рецепт лаваш на гриле. Наборы для барбекю и гриля.

Рецепт салата с фетойРецепты и советы

Салаты праздничные рецепты с фотоОригинальные рецепты салатов с фото - на сайте

Фотографии салатов - рецепты салатов с креветками с фотографиями.

Салат мимоза из лосося. Рецепт салат мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter