Жюльєн в булочках
- Булочка (може не вистачити!) - 4 шт
- Свіжі печериці (насправді, це дуже приблизно! Особисто я взяла набагато більше - не пропадуть!) - 200 г
- Куряче філе (у мене були залишки від курки гриль) - 100 г
- Цибуля - 3 шт
- Мукa - 1 ст. л.
- Сіль перець (за смаком)
- Сметана - 80 мл
- Твердий сир - 50 г
Для початку наріжемо помиті гриби і відправимо їх на сковороду. тим часом чистимо і ріжемо цибулю. Її - до грибочків. Поки вони там смажаться, ми підготуємо булочки і сир.
До речі, булочки я брала звичайні кунжутні:.
Так ось, з булочок зрізаємо верхівку. А з решти виймаємо м´якуш так, щоб вийшла піалка. Сир натираємо на тертці (краще б на дрібній).
Повертаємося до наших грибочків. Їх потрібно посолити, поперчити. Додаємо туди борошно і пасеруємо близько хвилинки з борошном. Потім я додала порізану курочку прямо на сковороду до грибочків. Вливаємо сметанку і трішки прожарюємо разом зі сметаною. Виходить маса для жульєну:.
Залишками маси наповнити булочки:.
Тепер всі булочки посипаємо зверху тертим сиром:.
І відправляємо наші імпровізовані жюльени в мікрохвильовку або духовку до розплавлення сиру.
Смачно, просто неймовірно!.
Готовим со вкусом: салат белочка рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с языка. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.ua приготовление канапе на шпажках
Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaНовости Украинской музыки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter