Жульенчики
- Тарталетки (готові) - 12 шт
- Лаваші (2 аркуша) - 1 упак.
- Печериць - 500 г
- Курячі грудки - 1 шт
- Сиру твердого - 150 г
- Солі
- Перець
- Майонез
Грудинку відварити у підсоленій воді з додаванням лаврушки, чорного і запашного перцю. Коли охолоне нарізати дрібними шматочками або перекрутити на м´ясорубці.
Гриби нарізати тоненько, обсмажити на рослинному маслі, посолити (на вершковому не потрібно, так як вони подаватися будуть не обов´язково в гарячому вигляді), Можна за бажанням додати цибулю до грибів. .
Змішати гриби з куркою, додати трохи курячого бульйону, щоб начинка не була сухуватою, але й не текла, курка візьме необхідну.
Лаваш розділити на квадратики, на середину викласти начинку, додати трохи майонезу, зверху покласти шматочок сиру.
Скласти конвертиком, скріпити зубочисткою, (думала запікати в духовці), потім коли всі були готові, зубочистки витягла і обсмажила на сковорідці, додавала трохи рослинного масла, смажити по хвилинці на кожну сторону, спочатку класти швами вниз. Замість лаваша можна використовувати млинчики. .
Ту ж начинку можна покласти в готові вафельні тарталеточкі, додати майонез тертий сир і запекти в духовці або СВЧ до розплавлення сиру (5-7 хвилин у духовці і 2-3 в СВЧ).
Ось такі вийшли красавчики. Просто і легко!. Смачного!.
Очень вкусные салатики! Простые - салат с креветками и омлетом.
Блюда из рыбы рецепт recepti.biz.ua
Рецепт салата с языка и свежих огурцовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сенсационный Термомикс ТМ5: салаты из вареного сердца. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов из моркови.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter