Жульєн з осінніх опеньків

ДРУГІ СТРАВИ
1190 Жульєн з осінніх опеньків
Фото - Жульєн з осінніх опеньків
інгредієнти:
  • Опеньки 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 250 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Борошно 10 г
  • Сіль 8 г
  • Перець чорний мелений 2 г
  • Сир вершковий 150 г

Жульєн з осінніх опеньків інгредієнти Гриби промити, залити холодною водою, довести до кипіння, злити і промити, залити окропом і варити 25-30 хвилин в підсоленій воді.

Жульєн з осінніх опеньків Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до прозорості на вершковому маслі.

фото Жульєн з осінніх опеньків Злити і віджати гриби, додати до цибулі.

Заливки для жульєнів бувають двох видів.

1) сметанна - сметана, при бажанні загущена борошном або яйцем; також можна цю заливку робити навпіл з майонезом;

2) соус бешамель - підсмажене борошно, змішане з молоком і вершковим маслом. 

Спочатку змішати сметану з соте, трохи обсмажити на сильному вогні хвилини 2-3, потім додати борошно і чорний мелений перець. Обсмажити ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

Жульєн з осінніх опеньків Опеньки

Жульєн з осінніх опеньків Цибуля ріпчаста Викласти суміш у кокотниці і зверху рясно посипати натертим сиром.

Жульєн з осінніх опеньків Сметана У попередньо розігріту духовку до 150 градусів поставити кокотниці хвилин на 5-7. Як тільки сир розплавиться - можна подавати до столу.

Рецепты рождественской выпечкиКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Кулинарные рецепты - рецепт пончиков творожных.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты без выпечки.

Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рыбные салаты. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

www.recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Рецепт торта медовик или баня тут

домашний майонез

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter