Жульєн з осінніх опеньків
- Опеньки 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 250 г
- Масло вершкове 50 г
- Борошно 10 г
- Сіль 8 г
- Перець чорний мелений 2 г
- Сир вершковий 150 г
Гриби промити, залити холодною водою, довести до кипіння, злити і промити, залити окропом і варити 25-30 хвилин в підсоленій воді.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до прозорості на вершковому маслі.
Злити і віджати гриби, додати до цибулі.
Заливки для жульєнів бувають двох видів.
1) сметанна - сметана, при бажанні загущена борошном або яйцем; також можна цю заливку робити навпіл з майонезом;
2) соус бешамель - підсмажене борошно, змішане з молоком і вершковим маслом.
Спочатку змішати сметану з соте, трохи обсмажити на сильному вогні хвилини 2-3, потім додати борошно і чорний мелений перець. Обсмажити ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
Викласти суміш у кокотниці і зверху рясно посипати натертим сиром.
У попередньо розігріту духовку до 150 градусів поставити кокотниці хвилин на 5-7. Як тільки сир розплавиться - можна подавати до столу.
Рецепты рождественской выпечкиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты - рецепт пончиков творожных.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты без выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рыбные салаты. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
www.recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепт торта медовик или баня тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter