Жульєн з мідіями і креветками
- Печериці 200 г
- Цибуля біла 0.5 шт.
- Мідії 200 г
- Креветки 200 г
- Вершки (середньої жирності) 200 г
- Сир твeрдий
- Борошно 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Перець чорний
- Перець білий
- Горіх мускатний мелений
Гриби нарізати слайсами.
Цибулю нарізати дрібним кубиком.
Мідії, якщо великі - розрізати навпіл.
Креветки, якщо великі нарівзати так само. Якщо дрібні - залишити так.
Креветки і мідії ретельно промити і дати обсохнути на серветці.
Соус. У сотейнику або сковороді (сухій) обсмажити борошно пару хвилин, перемішувати. Потрібно, щоб колір злегка потемнів.
Додати вершкове масло. Постійно помішувати.
Готувати хвилин 5.
При помішуванні додати вершки (молоко). Не допускати утворення грудок.
Довести до кипіння і поставити на маленький вогонь при постійному помішуванні. Зачекати, доки не загусне.
При бажанні соус заправити білим перцем і мускатним горіхом.
У сковороді обсмажити цибулю до напівпрозорого стану.
Додати гриби і готувати хвилин 6.
Змішати гриби і цибулю із соусом.
Дістати форму і заповнити.
Укласти креветки і мідії. Можна присолити і приперчити.
Заповнити соусом так, щоб залишилося ще з півсантиметра.
Присипати сиром і поставити у попередньо розігріту духовку до 200°С на 5-7 хвилин.
Слідкувати, щоб не затвердів сир.
Кулинарные рецепты от Tramontina - первые блюда рецепты.
Рецепты для мультиварки, вкусно: пляцки рецепти фото. Мультиварка Philips.
Мясные салаты с грибамиМясные консервы. Производство мясной продукции
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.
Салат венок рецепт с фотоРитуальные венки
Мастер шеф рецепты журналВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter