Жульєн з мідій
- Мідії (варено-морожені) 200 г
- Печериці (морожені) 100 г
- Вершки (10%, молоко) 200 г
- Сметана 100 г
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Масло вершкове 40 г
- Сир 50 г
Мідії і печериці розморозити, трохи обсушити.
Приготувати соус. Масло розтопити у сковороді, всипати борошно і злегка підрум'янити.
Додати вершки і сметану, посолити і поперчити.
Соус прогріти, помішуючи. Потім все збити за допомогою блендера або в міксері до абсолютно однорідної консистенції.
Викласти у соус мідії і гриби. Акуратно перемішати.
Формочки, в яких запікатиметься жульєн, змастити олією і присипати панірувальними сухарями.
Розкласти отриману масу, присипати тертим сиром і відправити в розігріту духовку до утворення рум'яної скоринки.
Дістати, трохи охолодити, прикрасити зеленню.
Арахисовое масло рецептМолоко Рецепты Мультиварка. Авторские рецепты
Легкие блюдаМеждународная ассоциация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
www.recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты выпечка в микроволновой печиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кухни Польские от фабрики. Мебель для кухни из мдф Польские.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter