Жульєн з куркою і грибами
853
інгредієнти:
- Печериці 300 г
- Філе куряче 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 250 г
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Олія рослинна
- Сир твердий 150 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
Гриби помити, висушити і нарізати на тонкі пластини. Обсмажити в олії, дати олії стекти.
Куряче філе відбити і нарізати на маленькі шматочки, обсмажити до напівготовності, але не підрум'янювати.
Цибулю нарізати кубиками і теж обсмажити до золотистого кольору.
Соус: сметану, борошно і вершкове масло перемішати, щоб не було грудочок.
Все перекласти у сковорідку і залити соусом, посолити, поперчити і тушкувати на повільному вогні до випарювання рідини.
Сир натерти на середній тертці. Перекласти жульєн у кокотниці і засипати сиром. Поставити у духовку на 15 хвилин.
recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Новые рецепты салатов с фотографиямиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі