Жульєн з куркою і грибами

ДРУГІ СТРАВИ
836 Жульєн з куркою і грибами
Фото - Жульєн з куркою і грибами
інгредієнти:
  • Печериці 300 г
  • Філе куряче 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 250 г
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Олія рослинна
  • Сир твердий 150 г
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Жульєн з куркою і грибами інгредієнти Гриби помити, висушити і нарізати на тонкі пластини. Обсмажити в олії, дати олії стекти.

Жульєн з куркою і грибами Куряче філе відбити і нарізати на маленькі шматочки, обсмажити до напівготовності, але не підрум'янювати.

фото Жульєн з куркою і грибами Цибулю нарізати кубиками і теж обсмажити до золотистого кольору.

Жульєн з куркою і грибами Шампіньйон Соус: сметану, борошно і вершкове масло перемішати, щоб не було грудочок.

Жульєн з куркою і грибами Філе куряче Все перекласти у сковорідку і залити соусом, посолити, поперчити і тушкувати на повільному вогні до випарювання рідини.

Жульєн з куркою і грибами Цибуля ріпчаста Сир натерти на середній тертці. Перекласти жульєн у кокотниці і засипати сиром. Поставити у духовку на 15 хвилин.

recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Новые рецепты салатов с фотографиямиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter