Жульєн з креветками та грибами
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Креветки (великі) 20 шт.
- Печериці (великі) 4 шт.
- Вершки (жирні) 200 мл
- Сир твердий 150 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Перець червоний пекучий
- Орегано
- Олія рослинна
Нагріти олію, покласти спочатку перець, порізаний на смужки невеликі (зелений і червоний), смажити 3 хвилини; додати разом гриби і цибулю, перемішати, посолити, поперчити, додати орегано, томатну пасту і ще раз перемішати.
Тушкувати все хвилин 5 під кришкою, потім додати креветки (розрізати кожну навпіл, для соковитості м'яса) і тушкувати ще 5 хвилин.
Додати вершки, перемішати і тушкувати 5-7 хвилин.
Розлити по формачках.
Посипати сиром. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепты диетические.
Купить муку, цены: ореховый торт без муки рецепт. Рецепты тортов.
Картинки со Спартаком тут
Салат из омлетаМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.uaКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой. Лучшая закуска из семги по рецепту Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter