Жульєн з грибів і баклажанів
- Баклажан 2 шт.
- Гриби (печериці) 350 г
- Масло вершкове
- Цибуля ріпчаста (маленька) 1 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Вершки (33%) 200 мл
- Кубик бульйонний (грибний) 1 шт.
- Сир твердий (Російський, легкоплавкий) 150 г
- Спеції
- Зелень
Порізати баклажани тонко вздовж пластинками, сильно посипати сіллю і залишити на півгодини.
Порізати пластинками гриби. Дрібно порізати цибулю і обсмажити на олії. Баклажани обмити від солі, порізати дрібною соломкою, покласти їх в сковороду до цибулі і обсмажити. Покласти гриби і тушкувати до зменшення на третину запланованого соку, що виділився. Посипати грибним кубиком, покласти сметану, майонез та вершки. Якщо необхідно - досолити і покласти приправи, тушкувати протягом 5 хвилин до загустіння вершкового соусу.
Нагріти духовку до 250 градусів.
Викласти в кокотниці, посипати тертим сиром і запекти до розплавлення сиру хвилин 10 або менше.
Консервация овощей http://recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию - авокадо салат рецепт.
Рецепты пасхи вкусной быстрого приготовленияЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Праздничные салаты - праздничные салаты на новый год. Мультиварки для выпечки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter