Жульєн з грибів і баклажанів

ДРУГІ СТРАВИ
866 Жульєн з грибів і баклажанів
Фото - Жульєн з грибів і баклажанів
інгредієнти:
  • Баклажан 2 шт.
  • Гриби (печериці) 350 г
  • Масло вершкове
  • Цибуля ріпчаста (маленька) 1 шт.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Майонез 1 ст.л.
  • Вершки (33%) 200 мл
  • Кубик бульйонний (грибний) 1 шт.
  • Сир твердий (Російський, легкоплавкий) 150 г
  • Спеції
  • Зелень

Жюльєн з грибів і баклажанів інгредієнти Порізати баклажани тонко вздовж пластинками, сильно посипати сіллю і залишити на півгодини.

Порізати пластинками гриби. Дрібно порізати цибулю і обсмажити на олії. Баклажани обмити від солі, порізати дрібною соломкою, покласти їх в сковороду до цибулі і обсмажити. Покласти гриби і тушкувати до зменшення на третину запланованого соку, що виділився. Посипати грибним кубиком, покласти сметану, майонез та вершки. Якщо необхідно - досолити і покласти приправи, тушкувати протягом 5 хвилин до загустіння вершкового соусу.

Нагріти духовку до 250 градусів.

Викласти в кокотниці, посипати тертим сиром і запекти до розплавлення сиру хвилин 10 або менше.

Жюльєн з грибів і баклажанів

Консервация овощей http://recepti.biz.ua

Поможем выйти замуж в Германию - авокадо салат рецепт.

Рецепты пасхи вкусной быстрого приготовленияЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Праздничные салаты - праздничные салаты на новый год. Мультиварки для выпечки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter