Жульєн з грибами
- Вершки 200 мл
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир 50 г
Цибулю дрібно нашаткувати. Гриби нарізати соломкою.
Розігріти олію, обсмажити цибулю 2 хвилини. Додати нарізані гриби. Тушкуємо на середньому вогні без кришки.
Борошно підсушити на сухій сковороді. Не обсмажувати.
Додати вершкове масло і безперервно помішуючи злегка обсмажити.
Потім потроху влити вершки і помішуючи довести до кипіння.
У гриби влити соус. Посолити, поперчити.
Кокотниці змастити вершковим маслом, покласти в них грибну суміш, зверху присипати тертим сиром. Запікати в духовці, розігрітій до 200°С.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салати до святкового столу.
Салаты рецепты - салат с жареными грибами. Семена грибов вешенки купить.
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты праздничных блюд.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz Кремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
recepti.biz Рецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter