Жульєн в капелюшках грибів
- Печериці (великі, свіжі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Спеції (сіль і перець)
- Сир твeрдий 200 г
- Сметана (вершки) 50 г
Капелюшки грибів очистити від верхньої шкірки. Зрізати ніжки і трохи поглибити капелюшки зсередини, видаливши перетинки. Капелюшки тимчасово залишити в спокої, а ніжки грибів подрібнити. Також подрібнити цибулю.
На добре розігріту сковороду відправити цибулю і нарізані гриби, обсмажити до золотистого кольору, посолити, поперчити. Тепер додати борошно і трохи пасерувати разом з борошном. Додати сметану.
Наповнити капелюшки грибів сумішшю, щедро посипати тертим сиром і відправити жульєни в духовку на 15 хвилин. Або в мікрохвильову піч.
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Духовой шкаф Beko: рецепт мясо с черносливом в духовке. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов из моркови. Рецепты салатов на любой вкус.
Фруктовый салат рецепт с фото. Новогодние салаты рецепты с фото.
Духовой шкаф Beko - блюда из картофельного пюре в духовке. Торт В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter