Жульєн у кошику
- Грудка куряча 500 г
- Гриби опеньки 300 г
- Печериці 200 г
- Тісто листкове 400 г
- Вершки (10%) 200 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Приправа грибна
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Сир твердий 100 г
Листкове тісто розморозити, нарізати на відповідні за розміром форм шматки.
Розкачати листкове тісто, помістити у формочки, зробити проколи виделкою.
Засипати у формочки горох (щоб тісто при випічці не піднімалося). Поставити в духовку при 180 градусах на 20 хвилин.
Дістати з духовки і вийняти горох.
Курячі грудки відварити у підсоленій воді 30 хвилин. Занурити у киплячу воду.
Варену курячу грудку дрібно нарізати.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі.
Додати морожені опеньки і обсмажити хвилин 5.
Додати печериці і обсмажити ще хвилин 5.
Приправити сіллю і спеціями.
Додати вершки і тушкувати хвилин 5-7.
У готовий козуб першим шаром викласти куряче філе.
На куряче філе викласти гриби з вершками.
Зверху посипати тертим сиром. Відправити в духовку при 180 градусах на 15 хвилин.
Салат з плавленим сиромИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные рецепты Французской кухниКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
приготовление домашней мясной колбасы
Польская кухня тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter