Жульєн у чашці
- Філе куряче
- Печериці
- Цибуля ріпчаста
- Сир твердий
- Борошно 1 ст.л.
- Молоко (вершки)
- Масло вершкове 20 г
Куряче філе вимити і порізати на маленькі кубики.
Обсмажити у невеликій кількості олії 4 хвилини.
Викласти курку в окрему посудину і залишити.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
Гриби порізані викласти на сковороду після курки, додати цибулю і без додавання води обсмажувати, доки не випарується вся волога, виділена грибами.
Гриби зняти з вогню і залишити.
Пшеничне борошно просіяти і на сухій сковороді смажити 1 хвилину.
Додати 20 г вершкового масла у борошно і обсмажувати ще 1 хвилину.
Вершки або молоко вилити у сотейник, підігріти, не доводячи до кипіння. Висипати у гаряче молоко обсмажене борошно, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню.
У чашки викласти курку.
У вершковий соус додати гриби з цибулею, посолити, поперчити.
Залити у чашки вершковий соус, зверху посипати сиром і запікати у духовій шафі до утворення золотистої скоринки на сирі.
Вкусные рецепты для похудения: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Мультиварка Philips.
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ТутКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Новогодние салаты рецепты с фотоРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter