Жульєн у булочці
- Курка (стегно) 1 шт.
- Гриби свіжі (глива) 400 г
- Сметана 200 г
- Сир твердий 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Булка 6 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
Зі стегенця зняти шкіру і відварити у підсоленій воді. М'ясо відокремити від кісток і дрібно порізати.
Цибулю нашаткувати, спасерувати. Додати гриби, дрібно порізані, обсмажити до випаровування соку.
Додати курочку, сметану і тушкувати 15 хв.
Підготувати булочки, відрізати верхівку і прибрати м'якуш.
Сир натерти на крупній тертці. Жульєн покласти у булочки, посипати сиром і відправити у духовку запікатися до рум'яної скоринки.
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты: рецепты рождество.
Рецепт самого вкусного салата. Вкусные рецепты салат цезарь.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter