Жульєн у булках
769
інгредієнти:
- Батон (довгий тонкий білий) 2 шт.
- Печериці 500 г
- Сметана (можна з майонезом) 250 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий
- Сіль
- Олія рослинна
Печериці трохи відварити. Потім порізати цибулю, обсмажити, додати гриби і разом обсмажити, все посолити.
Багет порізати на шматки і витягнути м'якоть (з одного боку краще денце залишити).
Гриби і цибулю зняти з плити і змішати зі сметаною. Готову начинку укласти в булки, поставити на змащене олією деко, зверху посипати сиром. Поставити в розігріту духовку 180 градусів. Запікати до зарум'янювання сиру й хліба.
Фото для рекламы в Shutterstock - кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты вкусных блюд.
Вкусные рецепты для похудения - кулинарные рецепты праздничных блюд. Кулинарные рецепты.
Праздничные блюд сайты кулинарные recepti.biz.ua
Как приготовить салат мимоза здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі