Жульєн святковий
- Філе куряче 450 г
- Печериці 300 г
- Ковбаса ("Московська") 100 г
- Ананас (консервований) 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 200 г
- Масло вершкове 20 г
- Борошно 1 ст.л.
- Приправа 0.5 ч.л.
- Сир твердий 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Цибулю порізати кубиками і підсмажити у високій сковороді на олії.
Гриби порізати уздовж, додати до цибулі і обсмажити (не накривати кришкою і не солити).
Ковбасу і куряче філе порізати кубиками, викласти у сковороду до грибів, підсмажити.
Ананас порізати кубиками, додати до грибів і м'яса.
Влити сметану, додати борошно, карі, масло, сіль, перець. Все перемішати, закрити кришкою і тушкувати 5-10 хв.
Посипати тертим сиром і подавати гарячим.
Лазанья со шпинатом и сыром рикотталазанья со шпинатом
Книга диетических рецептов скачать. Диетические легкие ужины рецепты.
Рецепт салата с бурякомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - фруктовые десерты рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter