Жульєн курячий
- Філе куряче 400 г
- Гриби 300 г
- Борошно 1 ст.л.
- Молоко 1 ст.л.
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Сир твердий 100 г
- Картопля 500 г
- Спеції (карі, солодка паприка, приправа для курки)
- Олія соняшникова
- Сіль
Куряче філе і гриби порізати соломкою, обсмажити на вершковому маслі (2 ст. л.).
Соус: борошно підсушити на сковороді, не обсмажуючи, додати вершкове масло і, постійно помішуючи, довести до кипіння, додати сметану, знову довести до кипіння, додати сіль і спеції. Потім у соус курку із грибами і тертий сир. Тушкувати пару хвилин, потім помістити у горщик і засипати зверху сиром, поставити в духовку на 25 хв при 160 градусах.
Картоплю порізати середніми кубиками і обсмажити до напівготовності, потім змішати із жульєном у керамічному горщику і в духовку на 45-50 хв на 160 градусів.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов с колбасой. Салаты из рыбы рецепты.
www.recepti.biz.ua Кофейные кексы Манго-Манго
Здесьмаскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter