Жульєн із м'ясом криля
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- М´ясо криля (консервоване) 200 г
- Сир (твердий) 70 г
- Зелень петрушки 10 г
- Горошок заморожений 3 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Масло вершкове 30 г
- Сіль
- Перець чорний
- Соєвий соус
Цибулину почистити, нарізати кубиками і підсмажити на вершковому маслі.
Яйця відварити, остудити і подрібнити (довільно).
Сир натерти на дрібній тертці, зелень порізати.
Зелений горошок насипати у тарілочку.
Відкрити баночку м'яса криля.
Змішати у мисці м'ясо криля, обсмажену цибулю, порізані яйця, 3 ст. ложки свіжозамороженого горошку, нарізану зелень, 2 ст. ложки майонезу. Ретельно перемішати. Розкласти по кокотницях.
Посипати натертим сиром. Поставити запікати у духовку при 200 градусах до розплавлення сиру (хвилин 7-10).
Вийняти готові жульєни.
Ржаной хлеб в хлебопечке: ржаной хлеб фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Греческий салат заправка www.recepti.biz.ua
Рецепт салата с фетойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов
recepti.biz На нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter