Жульєн із куркою та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
687 Жульєн із куркою та грибами
Фото - Жульєн із куркою та грибами
інгредієнти:
  • Філе куряче 3 шт.
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана 0.5 бан.
  • Борошно
  • Олія соняшникова
  • Сир твердий 150 г

Порізати гриби та відварити. Бульйон не зливати.

Порізати на середні шматочки курку (шкіру зняти).

Дрібно нашаткувати цибулю.

У сковороду налити олію й обсмажити окремо цибулю, курку і відварені гриби. Усе скласти у миску і перемішати.

У тій же сковороді обсмажити щіпку борошна, додати склянку грибного бульйону. Коли бульйон почне густіти, влити сметану. Перемішати і довести до кипіння. Соус готовий.

У кокотниці покласти суміш із цибулі, курки та грибів. Залити соусом.

На тертці натерти сир. Рясно посипати на соус.

Відправити у духовку хвилин на 15. 

 

 

recepti.biz.ua писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter