Жульєн із куркою та грибами
755
інгредієнти:
- Філе куряче 3 шт.
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 0.5 бан.
- Борошно
- Олія соняшникова
- Сир твердий 150 г
Порізати гриби та відварити. Бульйон не зливати.
Порізати на середні шматочки курку (шкіру зняти).
Дрібно нашаткувати цибулю.
У сковороду налити олію й обсмажити окремо цибулю, курку і відварені гриби. Усе скласти у миску і перемішати.
У тій же сковороді обсмажити щіпку борошна, додати склянку грибного бульйону. Коли бульйон почне густіти, влити сметану. Перемішати і довести до кипіння. Соус готовий.
У кокотниці покласти суміш із цибулі, курки та грибів. Залити соусом.
На тертці натерти сир. Рясно посипати на соус.
Відправити у духовку хвилин на 15.
recepti.biz.ua писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі