Жульєн із курки
551
інгредієнти:
- Філе куряче 2 шт.
- Гриби 200 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Сир твердий 50 г
- Молоко 750 мл
- Яйце 2 шт.
- Сіль
Дрібно нарізати курку, гриби (якщо сушені, то попередньо відварити), цибулю і змішати, злегка посоливши.
У молоко додати 2 яйця і злегка посолити.
На дно кокотниці або маленького деко покласти вершкове масло і викласти курку із грибами та цибулею.
Залити молоком із яйцем так, щоб покривало фарш, і посипати зверху сиром. Поставити у духовку і запікати до утворення рум'яної скориночки - приблизно 20 хвилин.
Как приготовить летний салат - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.
Мультиварки для выпечки - праздничные новогодние салаты. Туристические путевки.
Рецепты с малиной: салатики рецепты новинки. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты - сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі