Жульєн із курки

ДРУГІ СТРАВИ
506 Жульєн із курки
Фото - Жульєн із курки
інгредієнти:
  • Філе куряче 2 шт.
  • Гриби 200 г
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Сир твердий 50 г
  • Молоко 750 мл
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль

Дрібно нарізати курку, гриби (якщо сушені, то попередньо відварити), цибулю і змішати, злегка посоливши.

У молоко додати 2 яйця і злегка посолити.

На дно кокотниці або маленького деко покласти вершкове масло і викласти курку із грибами та цибулею.

Залити молоком із яйцем так, щоб покривало фарш, і посипати зверху сиром. Поставити у духовку і запікати до утворення рум'яної скориночки - приблизно 20 хвилин.

Как приготовить летний салат - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.

Мультиварки для выпечки - праздничные новогодние салаты. Туристические путевки.

Рецепты с малиной: салатики рецепты новинки. Рецепты Приготовления.

Кулинарные рецепты - сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter