Жульєн із креветок із білим вином
662
інгредієнти:
- Креветки (очищені) 200 г
- Сік лимонний 15 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Молоко 0.33 скл.
- Вино біле 0.33 скл.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Сир твердий 50 г
- Горіх мускатний
- Перець
- Сіль
- Карі 1 ч.л.
Цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити із карі в 1 ст. л. олії до золотистого кольору.
Креветки розморозити, скропити лимонним соком, додати до цибулі, перемішати.
У іншій сковороді обсмажити борошно в 2 ст. л. олії до коричневого кольору.
Помішуючи, влити тонкою цівкою молоко, потім вино, додати щіпку мускатного горіха, сіль, перець.
Змішати з креветками, розкласти по кокотницях.
Посипати зверху тертим сиром і поставити під гарячий гриль на 3-4 хвилини, щоб сир розплавився і підрум'янився. Подавати з білим вином.
Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.
Рецепт выпечки. Фото/Видео: кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі