Жульєн із креветок із білим вином

ДРУГІ СТРАВИ
662 Жульєн із креветок із білим вином
Фото - Жульєн із креветок із білим вином
інгредієнти:
  • Креветки (очищені) 200 г
  • Сік лимонний 15 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Молоко 0.33 скл.
  • Вино біле 0.33 скл.
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Сир твердий 50 г
  • Горіх мускатний
  • Перець
  • Сіль
  • Карі 1 ч.л.

Жюльєн з креветок з білим вином інгредієнти Цибулю дрібно нарізати.

Жюльєн з креветок з білим вином Обсмажити із карі в 1 ст. л. олії до золотистого кольору.

фото Жюльєн з креветок з білим вином Креветки розморозити, скропити лимонним соком, додати до цибулі, перемішати.

Жюльєн з креветок з білим вином Креветки У іншій сковороді обсмажити борошно в 2 ст. л. олії до коричневого кольору.

Помішуючи, влити тонкою цівкою молоко, потім вино, додати щіпку мускатного горіха, сіль, перець.

Жюльєн з креветок з білим вином Сік лимонний Змішати з креветками, розкласти по кокотницях.

Жюльєн з креветок з білим вином Цибуля ріпчаста Посипати зверху тертим сиром і поставити під гарячий гриль на 3-4 хвилини, щоб сир розплавився і підрум'янився. Подавати з білим вином.

салат з мисливських ковбасок

Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.

Рецепт выпечки. Фото/Видео: кулинарные рецепты с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter