Жульєн із кальмарами та грибами
745
інгредієнти:
- Кальмар (заморожений) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби 200 г
- Сметана 200 г
- Сир 100 г
Обсмажити гриби з цибулею, цибулю нарізати дрібно. Викласти у тарілку.
Кальмари очистити, нарізати кільцями і в сковорідку, дати рідині випаруватися.
Як тільки вся рідина випарується, додати трохи олії соняшникової і пару секунд обсмажити, додати гриби з цибулею, сметану, посолити, додати спеції, викласти у формочку і засипати сиром. Поставити у духовку хвилин на 5 (до повного розплавлення сиру).
Праздничные новогодние рецепты блюд здесь
Салат каперсы. Использование в салатах каперсов.
http://recepti.biz.uaСведения об укупорке и таре для варенья
Салат язык рецепт. Рецепты салатов из языка.
Рецепт рахат лукума с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Напитки Украинской кухни recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі