Жульєн
600
інгредієнти:
- Стегно куряче 4 шт.
- Печериці (свіжі) 300 г
- Картопля 800 г
- Сир твeрдий 200 г
Розігріти великий сотейник на маленькому вогні, потім покласти туди стегенця і накрити кришкою.
Через 3 хв перевернути на іншу сторону, накрити кришкою, через 1 хв покласти картоплю, нарізану тонкими кружечками (можна трохи посолити).
Гриби почистити, нарізати тонкими шматочками. Покласти через 5-10 хв після картоплі.
Сир натерти на крупній тертці. Через 5-10 хв посипати сиром і накрити кришкою. Через 10 хв можна подавати на стіл.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепти святкових закусок.
www.recepti.biz.ua Рыбный салат из Горбуши
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі