Жульєн
- Грудка куряча 2 шт.
- Печериці 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Сметана 1 упак.
- Сир твердий 300 г
Обсмажити або запекти у духовці 2 курячі грудки.
Нарізати грудки на маленькі шматочки.
Натерти сир на тертці. Цибулю порізати кубиками (бажано подрібніше), обсмажити в олії до появи золотистого кольору.
На сковороду до цибулі викласти печериці (вогонь повинен бути трохи вище середнього). Підсмажити 20-30 хв.
Коли печериці будуть готові, викласти туди ж шматочки курки і залити сметаною. Ретельно, але акуратно перемішати і викласти на деко.
Зверху на деко викласти тертий сир і поставити у духовку, попередньо розігріту до 180°С. Як тільки сир розплавиться, страва готова (орієнтовно це займає 10-15 хвилин).
Дістати з духовки і кілька хвилин дати охолонути.
Рецепты из печени: печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты без выпечкиРецепты блюд в глиняных горшочках. Сборник кулинарных рецептов
Рецепты блюд из рыбы голецСтатьи о рыбах. Кулинарные рецепты. Рецепты блюд
Блюда с рецептами - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Салат с Белыми грибами и рукколойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты В Мультиварке Рецепты: вкусные рецепты с фото на пасху.
Рецепт домашних печений - рецепт домашнего печенья на смальце.
Великолепный завтрак по рецепту Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter