Жульєн
- Гриби печериці (свіжі) 400 г
- Гриби глива (свіжі) 300 г
- Вершки (20%) 1 скл.
- Борошно пшеничне (для соусу) 2 ст.л.
- Сир тертий (напівтвердий, гауда)
- Олія рослинна (для смаження)
Гриби нарізати. Тушкувати на повільному вогні до готовності у рослинній олії, посолити. Приготувати соус: борошно підсмажити на сухій сковороді, постійно помішуючи, до світло-кремового кольору й легкого горіхового запаху (чим жирніші вершки, тим менше борошна має бути). Вершки підігріти на дуже маленькому вогні, всипати борошно поступово і постійно помішуючи, трохи посолити. Як тільки соус почне гуснути, зняти з вогню. Готовий соус вилити в гриби і перемішати.
Гриби розкласти в горщики, посипати сиром, поставити в заздалегідь розігріту духовку.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Готовим со вкусом.
Мультиварки для выпечки - новогодние блюда рецепты с фото. Блюда с рецептами.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты приготовления блюд - рецепти блюд з мяса. Рецепты вторых блюд.
Кулинария рецепты кулинарные сайты. Сайт кулинарных рецептов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter