Жульєн

ДРУГІ СТРАВИ
822 Жульєн
Фото - Жульєн
інгредієнти:
  • Гриби печериці (свіжі) 400 г
  • Гриби глива (свіжі) 300 г
  • Вершки (20%) 1 скл.
  • Борошно пшеничне (для соусу) 2 ст.л.
  • Сир тертий (напівтвердий, гауда)
  • Олія рослинна (для смаження)

Гриби нарізати. Тушкувати на повільному вогні до готовності у рослинній олії, посолити. Приготувати соус: борошно підсмажити на сухій сковороді, постійно помішуючи, до світло-кремового кольору й легкого горіхового запаху (чим жирніші вершки, тим менше борошна має бути). Вершки підігріти на дуже маленькому вогні, всипати борошно поступово і постійно помішуючи, трохи посолити. Як тільки соус почне гуснути, зняти з вогню. Готовий соус вилити в гриби і перемішати.

Гриби розкласти в горщики, посипати сиром, поставити в заздалегідь розігріту духовку.

Рецепты салатов на любой вкус - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Готовим со вкусом.

Мультиварки для выпечки - новогодние блюда рецепты с фото. Блюда с рецептами.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты приготовления блюд - рецепти блюд з мяса. Рецепты вторых блюд.

Кулинария рецепты кулинарные сайты. Сайт кулинарных рецептов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter