Жульєн

ДРУГІ СТРАВИ
738 Жульєн
Фото - Жульєн
інгредієнти:
  • Печериці (свіжі) 400 г
  • Філе куряче 300 г
  • Сир 100 г
  • Рис 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Горіхи волоські 50 г
  • Майонез
  • Олія рослинна

Відварити рис до готовності. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на олії. Волоські горіхи пропустити через м'ясорубку і обсмажити на сковороді. Печериці порізати і обсмажити. Куряче філе відварити, порізати і додати до грибів. Все тушкувати в майонезі 10 хвилин. Викласти на сковороду шарами. 

Рис, смажену цибулю, посипати волоськими горіхами. 

Гриби з куркою. 

Посипати тертим сиром і тушкувати на дуже повільному вогні, доки сир не розплавиться.

Кексы с грушей рецептРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

Сайты с кулинарными рецептамиПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на