Жульєн

ДРУГІ СТРАВИ
674 Жульєн
Фото - Жульєн
інгредієнти:
  • Печериці 400 г
  • Сметана 2 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Бульйон 150 мл
  • Сир 50 г
  • Сіль

Гриби вимити, порізати.

Цибулю очистити, дрібно нашаткувати. Розігріти в сотейнику олію, обсмажити у ній цибулю 2-3 хв. Додати нарізані гриби, тушкувати до випаровування рідини.

Додати до грибів вершкове масло і борошно, перемішати, влити бульйон або воду, посолити, залишити на сковороді ще хвилин на 5-7.

Духовку розігріти до 200 градусів. Вміст сковорідки розкласти по керамічних формочках, зверху присипати тертим сиром.

Поставити в духовку хвилин на 10.

Салат белоцерковский рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты капусты пелюсткиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

ЗдесьКулинарные рецепты. Пошаговые рецепты с фото и советами по приготовлению

recepti.biz.ua Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.

Торт медовик от ирины кутовой. Рецепт торта медовика.

Сайты кулинарной тематики. Сайты кулинарные мастер-класс.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter