Жульєн
- Печериці 400 г
- Сметана 2 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Бульйон 150 мл
- Сир 50 г
- Сіль
Гриби вимити, порізати.
Цибулю очистити, дрібно нашаткувати. Розігріти в сотейнику олію, обсмажити у ній цибулю 2-3 хв. Додати нарізані гриби, тушкувати до випаровування рідини.
Додати до грибів вершкове масло і борошно, перемішати, влити бульйон або воду, посолити, залишити на сковороді ще хвилин на 5-7.
Духовку розігріти до 200 градусів. Вміст сковорідки розкласти по керамічних формочках, зверху присипати тертим сиром.
Поставити в духовку хвилин на 10.
Салат белоцерковский рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты капусты пелюсткиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
ЗдесьКулинарные рецепты. Пошаговые рецепты с фото и советами по приготовлению
recepti.biz.ua Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.
Торт медовик от ирины кутовой. Рецепт торта медовика.
Сайты кулинарной тематики. Сайты кулинарные мастер-класс.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter