Жовте курча
- Грудка куряча (філе) 100 г
- Рис (відварений) 50 г
- Спеції (часник гранульований, перець червоний, зелень сушена, сіль, чорний перець)
- Майонез (легкий) 1 ст.л.
- Сметана (низькокалорійна) 2 ст.л.
- Помідор 1 шт.
Курячу грудку нарізати на смужки або квадратики.
Нагріти сковорідку.
У мисочку помістити сметану, майонез, приблизно по столовій ложці, столову ложку води, все добре перемішати або збити, додати розім'ятий помідор, перець червоний і чорний по чайній ложці, часник, зелень, можна приправу, все добре перемішати і залишити хвилини на 3.
Шматочки курки добре умочити в отриманий соус, смажити на сковорідці на великому вогні 5 хвилин, соус має розпливтися трохи, додати рис, обережно перемішати, закрити кришкою на 10 хвилин на маленькому вогні.
Рецепт суп гуляшИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Капуста выращивание - кулинария капуста брокколи. Купить капусту.
Как испечь дома хлеб на закваске - песочный пирог с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Салат гурман рецепт фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter