Жіжіг-галнаш

ДРУГІ СТРАВИ
830 Жіжіг-галнаш
Фото - Жіжіг-галнаш
інгредієнти:
  • Баранина (яловичина, з кісточкою) 1 кг
  • Борошно 300 г
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
  • Зелень (кріп і петрушка) 1 пуч.
  • Яйце 2 шт.

Жіжіг-галнаш інгредієнти М'ясо баранини або яловичини варити години 2-2,5.

Посолити, поперчити, можна покласти очищену цибулину.

Готове м’ясо викласти на тарілку .

Жіжіг-галнаш Замісити тісто.

2 яйця + борошно (тісто робиться щільністю як на пельмені) - покласти тісто у пакет і дати полежати хвилин 15-20.

фото Жіжіг-галнаш Розділити тісто на кілька частин.

Жіжіг-галнаш Баранина Кожну частину згорнути у ковбаски і нарізати на квадратики.

Жіжіг-галнаш Борошно Зробити коржики (галнаш).

Жіжіг-галнаш Часник Згорнути у маленькі ковбаски.

Жіжіг-галнаш Сіль Викласти на стіл.

Жіжіг-галнаш Перець чeрний Варити галнаш у м'ясному бульйоні.

Жіжіг-галнаш Зелень Часниковий соус: вичавити часник, поперчити і залити м'ясним бульйоном.

Жіжіг-галнаш Яйце Поставити кесе із соусом, на тарілку викласти галнаш, зверху великі шматки м'яса, окремо подати бульйон.

Галнаш вмочати у соус, запивати бульйоном.

 

Топ 10 лучших ресторанов СПб - мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.

Салат из брокколи с жаренным арахисом recepti.biz.ua

Праздничные салаты к Новому году 2013Праздничная компания

http://recepti.biz.uaРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов

Пирог со шпинатом и творогомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter