Жіжіг-галнаш
- Баранина (яловичина, з кісточкою) 1 кг
- Борошно 300 г
- Часник 4 зуб.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Зелень (кріп і петрушка) 1 пуч.
- Яйце 2 шт.
М'ясо баранини або яловичини варити години 2-2,5.
Посолити, поперчити, можна покласти очищену цибулину.
Готове м’ясо викласти на тарілку .
Замісити тісто.
2 яйця + борошно (тісто робиться щільністю як на пельмені) - покласти тісто у пакет і дати полежати хвилин 15-20.
Розділити тісто на кілька частин.
Кожну частину згорнути у ковбаски і нарізати на квадратики.
Зробити коржики (галнаш).
Згорнути у маленькі ковбаски.
Викласти на стіл.
Варити галнаш у м'ясному бульйоні.
Часниковий соус: вичавити часник, поперчити і залити м'ясним бульйоном.
Поставити кесе із соусом, на тарілку викласти галнаш, зверху великі шматки м'яса, окремо подати бульйон.
Галнаш вмочати у соус, запивати бульйоном.
Топ 10 лучших ресторанов СПб - мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.
Салат из брокколи с жаренным арахисом recepti.biz.ua
Праздничные салаты к Новому году 2013Праздничная компания
http://recepti.biz.uaРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Пирог со шпинатом и творогомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter