"Жиго"
- Баранина (нога ягняти жиго) 2 кг
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Перець
- Розмарин 2 ч.л.
- Картопля 1.5 кг
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Кріп
Замаринувати ягня: 4 зуб. часнику + 2 ч. л. розмарину + олія оливкова, змішати у блендері або нарізати дрібно і перетерти в ступі. Потім суміш втерти в ногу ягня + сіль, перець і залишити на 1 годину маринуватися під гнітом.
Потім нарізати картоплю на чотири частини. Вершкове масло розтопити, у нього покласти залишки дрібно порізаного часнику і кріп, все перемішати і сумішшю обмазати картоплю.
Зробити у глибокому деко підкладку з фольги, на неї викласти баранину у середину, а з боків - картоплю, додати трохи води.
Потім так само з фольги зробити кришку.
Поставити в розігріту духовку до 280 градусів на 1 годину. Потім відкрити, зробити надрізи, полити соком від баранини і ще поставити хвилин на 25. Потім вимкнути духовку і дати м'ясові відпочити хвилин 15-20.
Украшение тортов: рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мультиварка Philips - кулинарные рецепты первые блюда.
Рецепты Приготовления - праздничные салаты к новому году. Мультиварки для выпечки.
Купить майонез, цены - домашний майонез миксером видео.
Натуральный рецепт от насморка: рецепт бисквитного рулета с кремом. Мультиварка Philips.
Салати з майонезом всяк рзн вдеосалати з майонезом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter