"Жиго"

ДРУГІ СТРАВИ
738 "Жиго"
Фото -
інгредієнти:
  • Баранина (нога ягняти жиго) 2 кг
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль
  • Перець
  • Розмарин 2 ч.л.
  • Картопля 1.5 кг
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Кріп

Замаринувати ягня: 4 зуб. часнику + 2 ч. л. розмарину + олія оливкова, змішати у блендері або нарізати дрібно і перетерти в ступі. Потім суміш втерти в ногу ягня + сіль, перець і залишити на 1 годину маринуватися під гнітом.

Потім нарізати картоплю на чотири частини. Вершкове масло розтопити, у нього покласти залишки дрібно порізаного часнику і кріп, все перемішати і сумішшю обмазати картоплю.

фото Зробити у глибокому деко підкладку з фольги, на неї викласти баранину у середину, а з боків - картоплю, додати трохи води.

Потім так само з фольги зробити кришку.

Поставити в розігріту духовку до 280 градусів на 1 годину. Потім відкрити, зробити надрізи, полити соком від баранини і ще поставити хвилин на 25. Потім вимкнути духовку і дати м'ясові відпочити хвилин 15-20.

Украшение тортов: рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

салати з кукурудзою

Мультиварка Philips - кулинарные рецепты первые блюда.

Рецепты Приготовления - праздничные салаты к новому году. Мультиварки для выпечки.

Купить майонез, цены - домашний майонез миксером видео.

Натуральный рецепт от насморка: рецепт бисквитного рулета с кремом. Мультиварка Philips.

Салати з майонезом всяк рзн вдеосалати з майонезом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter