Жаб'ячі лапки в томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
865 Жаб'ячі лапки в томатному соусі
Фото - Жаб'ячі лапки в томатному соусі
інгредієнти:
  • Жаб´ячі лапки 36 шт.
  • Масло вершкове 4 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Селера (стебло) 2 шт.
  • Помідор 400 г
  • Борошно пшеничне 4 ст.л.
  • Сіль
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Перець
  • Петрушка
  • Тости 6 шт.

Приготувати томатний соус, змішавши часник, цибулю, селеру і оливкову олію. Підсмажувати доки часточки часнику не стануть коричневими, після чого їх видалити. Коли інші овочі стануть м'якими, але не коричневими, додати томати і готувати 12 хвилин на середньому вогні.

В окремій сковороді спасерувати у 4 ст. ложках вершкового масла жаб'ячі лапки, які злегка обваляти в борошні, але тільки до золотистого кольору. Вийняти їх, покласти в томатний соус і готувати на середньому вогні не менше 5 хвилин.

Додати петрушку і вживати з тостами.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - смачна кутя рецепт. Праздничные рецепты.

Готовим со вкусом - рецепти торти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Печенье за 15 минут в духовкеПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Поможем выйти замуж в Германию - кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.