Жаб'ячі лапки в томатному соусі
- Жаб´ячі лапки 36 шт.
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера (стебло) 2 шт.
- Помідор 400 г
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Сіль
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Перець
- Петрушка
- Тости 6 шт.
Приготувати томатний соус, змішавши часник, цибулю, селеру і оливкову олію. Підсмажувати доки часточки часнику не стануть коричневими, після чого їх видалити. Коли інші овочі стануть м'якими, але не коричневими, додати томати і готувати 12 хвилин на середньому вогні.
В окремій сковороді спасерувати у 4 ст. ложках вершкового масла жаб'ячі лапки, які злегка обваляти в борошні, але тільки до золотистого кольору. Вийняти їх, покласти в томатний соус і готувати на середньому вогні не менше 5 хвилин.
Додати петрушку і вживати з тостами.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - смачна кутя рецепт. Праздничные рецепты.
Готовим со вкусом - рецепти торти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Печенье за 15 минут в духовкеПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Поможем выйти замуж в Германию - кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter