Жаб'ячі лапки у томатно-часниковому соусі
- Лапки жаб'ячі 500 г
- Помідор 7 шт.
- Часник 6 зуб.
- Цибуля шалот 4 шт.
- Вино рожеве 300 мл
- Базилік (свіжий) 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Борошно
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Цукор 2 ч.л.
Жаб'ячі лапки обваляти в борошні, злегка обсмажити в розігрітій оливковій олії з двох сторін. Викласти на тарілку.
Цибулю шалот, 3 зубчики часнику дрібно посікти.
Томати обдати окропом, зняти шкірку, нарізати кубиками.
У глибокій керамічній кокотниці обсмажити цибулю шалот і часник до світло-золотистого кольору. Додати томати, цукор і тушкувати, доки томати не дадуть сік і не стануть м'якими.
Викласти поверх томатів жаб'ячі лапки, додати вино, сіль, перець, дрібно нарізаний базилік. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.
У кінці додати залишений дрібно нарізаний часник і петрушку.
Як гарнір можна подати відварену картоплю.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат сонечко рецепт.
Рецепты торт киевскийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Арахисовое масло - арахисовое масло рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Готовим со вкусом: торт кукла рецепт с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты Для Мультиварки - салати рецепти з грибами.
Торт В Мультиварке Рецепты: торт медовый с черносливом рецепт. Торт с черносливом.
Рецепт салата с креветками. Рецепты консервированных салатов.
Можно ли пить молоко - крем из сгущенного молока.
ТутПроизводство майонеза
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с каперсами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter