"Жабенята"
1761
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Сіль, перець
- Яйце
- Майонез
Маленькими кубиками нарізати філе і цибулю, додати сіль, перець, яйце, майонез і все разом перемішати. Залишити на 20 хвилин.
Додати борошно.
Столовою ложкою викладати, як оладки, на гарячу сковорідку.
Украшение тортов: рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Отбивная куриная с грибами и сыромотбивная куриная
Рецепты с малиной: рецепт праздничных блюд. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі