Зельц зі свинячої голови
- Голова порося 2 кг
- Лист лавровий 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець чорний горошком 10 шт.
- Часник 6 зуб.
Голову варити 5 годин. За годину до готовності додати спеції: чорний перець горошком, можна меленого трохи, лавровий лист і моркву. Через 5 годин відокремити м'якоть від кісток, дрібно нарізати. Для краси можна додати зелень петрушки, моркву (яка варилася із м'ясом). Вичавити часник. Все перемішати, скласти у марлю, зав'язати і поставити під прес (у миску покласти м'ясо у марлі, зверху ще миску а у неї відро з водою) на ніч. На ранок можна їсти.
Подавати із овочевим салатом та гірчицею.
Производство и продажа лодок РИБ - риба смажена фото. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.
Рецепты выпечки на любой вкус: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Праздничные закуски: праздничные закуски на новый год.
Готовим со вкусом - рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Украинская кухня Воронеж www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter