Зельц зі свинячої голови

ДРУГІ СТРАВИ
1249 Зельц зі свинячої голови
Фото - Зельц зі свинячої голови
інгредієнти:
  • Голова порося 2 кг
  • Лист лавровий 4 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець чорний горошком 10 шт.
  • Часник 6 зуб.

Зельц з свинячої голови інгредієнти Голову варити 5 годин. За годину до готовності додати спеції: чорний перець горошком, можна меленого трохи, лавровий лист і моркву. Через 5 годин відокремити м'якоть від кісток, дрібно нарізати. Для краси можна додати зелень петрушки, моркву (яка варилася із м'ясом). Вичавити часник. Все перемішати, скласти у марлю, зав'язати і поставити під прес (у миску покласти м'ясо у марлі, зверху ще миску а у неї відро з водою) на ніч. На ранок можна їсти.

Зельц з свинячої голови Подавати із овочевим салатом та гірчицею.

Производство и продажа лодок РИБ - риба смажена фото. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.

Рецепты выпечки на любой вкус: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Праздничные закуски: праздничные закуски на новый год.

Готовим со вкусом - рецепты салатов на новый год с фотографиями.

Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.

Украинская кухня Воронеж www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter