"Зелений" рис із куркою, серцем та печінкою
- Олія рослинна 0.3 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печінка куряча 250 г
- Серце куряче 200 г
- Грудка куряча 200 г
- Зелень (кріп, петрушка, цибуля) 2 скл.
- Горошок зелений 0.5 скл.
- Рис (Басматі, перський) 2.5 скл.
- Бульйон (окріп) 5 скл.
- Спеції (сіль, чорний перець, приправа)
Нагріти у каструлі олію і спасерувати цибулю.
Порізати печінку, серце і грудку.
Покласти у каструлю із цибулею. Обсмажити декілька хвилин.
Додати спеції: куркума, карі, приправа для курки і для плову.
Додати зелень, горошок і смажити 3 хв.
Влити бульйон, довести до кипіння, всипати рис накрити каструлю кришкою і варити на мало-середньому вогні 20 хв. Вимкнути вогонь і 10 хв настояти. Через 10 хв перемішати і подати.
Зверху посипати куркумою. Можна замінити бульйон на киплячу воду, всипати рис і поставити на повільний вогонь хвилин на 25-30. Зняти з вогню, дати ще хвилин 10 настоятися.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Настоящий суп харчо с фото - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Готовим со вкусом.
Холодные закуски к столу рецептыВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - пляцки рецепти фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Как испечь дома хлеб на закваске: песочный пирог с яблоками.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт пасхиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter