Зелeний горошок по-французьки з картоплею та салатом
- Горошок (зелений заморожений) - 200 г
- Картопля (варимо в мундирі або чистимо) - 500 г
- Цибуля- 1 шт
- Масло вершкове - 2 ст. л.
- Борошно пшеничне - 2 ст. л.
- Молоко - 250 г
- Бульйон (овочевий, кубик) - 1 шт
- Салат (зелений листовий)
- Вода - 250 г
Картоплю (краще дрібну) відварити в мундирі або, попередньо, почистити. Дрібно порізати цибулину і листя салату.
Розігріти в посудині з товстим дном масло і додати нарізану цибулю. Як тільки цибуля трохи зарум´яниться, додати борошно і, помішуючи, дати борошну трохи обсмажитися. Додати воду, молоко і бульйонний кубик. Дати закипіти, зменшити вогонь і, помішуючи, варити 5 хв. Заморожений горошок всипати і варити ще 3 хвилини. Додати сіль, перець за смаком.
Злити картоплю, розкласти по тарілках, посипати салатом і полити соусом. Зверху ще раз посипати салатом.
Дуже симпатично і на смак, і на колір!.
Рецепты мясных салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты с фотографиями: вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.
Рецепты с мидиями с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter