Зелeний горошок по-французьки з картоплею та салатом

ДРУГІ СТРАВИ
795 Зелeний горошок по-французьки з картоплею та салатом
Зелeний горошок по-французьки з картоплею та салатом
інгредієнти:
  • Горошок (зелений заморожений) - 200 г
  • Картопля (варимо в мундирі або чистимо) - 500 г
  • Цибуля- 1 шт
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне - 2 ст. л.
  • Молоко - 250 г
  • Бульйон (овочевий, кубик) - 1 шт
  • Салат (зелений листовий)
  • Вода - 250 г

Зелeний горошок по-французьки з картоплею та салатом інгредієнти Картоплю (краще дрібну) відварити в мундирі або, попередньо, почистити. Дрібно порізати цибулину і листя салату.

Зелeний горошок по-французьки з картоплею та салатом Розігріти в посудині з товстим дном масло і додати нарізану цибулю. Як тільки цибуля трохи зарум´яниться, додати борошно і, помішуючи, дати борошну трохи обсмажитися. Додати воду, молоко і бульйонний кубик. Дати закипіти, зменшити вогонь і, помішуючи, варити 5 хв. Заморожений горошок всипати і варити ще 3 хвилини. Додати сіль, перець за смаком.

фото Зелeний горошок по-французьки з картоплею та салатом Злити картоплю, розкласти по тарілках, посипати салатом і полити соусом. Зверху ще раз посипати салатом.

Дуже симпатично і на смак, і на колір!.

Рецепты мясных салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Кулинарные рецепты с фотографиями: вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.

Рецепты с мидиями с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter