Зелений горошок
609
інгредієнти:
- Яловичина 200 г
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Сіль
- Спеції
- Морква
- Горошок зелений
- Томатна паста
Нарізати м'ясо на шматочки, трохи обсмажити і зварити до готовності. У киплячий бульйон додати засмажку з цибулі і часнику, посолити, заправити.
Коли м'ясо буде готове, додати моркву, нарізану кубиками. Коли морква буде наполовину готова, додати зелений горошок + томатну пасту. Проварити все до готовності хвилин 5. Подавати з рисом на гарнір.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Осетинские пироги Три Пирога: песочный пирог с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Рецепт пампушек с фотоРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі