Зелeне лобіо з помідорами і горіхами
- Квасоля стручкова (заморожена) 400 г
- Помідор 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Горіхи волоські (очищені) 0.5 скл.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Коріандр 1 пуч.
- Базилік (фіолетовий) 5 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
Помідори нарізати кубиками.
Покласти в сковороду і тушкувати 5 хвилин.
Волоські горіхи подрібнити в блендері або можна пропустити через м'ясорубку. Зелень подрібнити. Часник видавити пресом.
Квасолю в замороженому вигляді кинути в киплячу воду, відварити 10 хвилин і відкинути на дуршлак.
Цибулю дрібно нарізати, додати в сковороду до помідорів, туди ж покласти квасолю, горіхи, часник, зелень. Приправити сіллю, чорним перцем, можна для смаку додати сушений чабер 1 ч. л.
Поставити на середній вогонь і варити 10 хвилин.
Как подобрать правильно диету - рецепты диетические.
Рецепт смачного торта монастирська збарскаяРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты новогодних блюд для диабетиковИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кондитерские формы: кекс без масла и маргарина. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Готовим со вкусом - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Кулинарные блюда для худеющих.
Майонез гуляй поле видеоПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter